Information for nye tennisspillere

Ny tennisspiller i Karlslunde Tennisklub?

Måske har du ikke tidligere spillet tennis, men har lyst til at prøve om det er noget for dig?

Måske har du spillet lidt tennis for nogle år siden, og har lyst til at komme igang igen?

Så er Karlslunde Tennisklub måske noget for dig.

Anlægget

Vi har fire dejlige grusbaner samt en indendørs hard-court bane i en helt ny tennishal. Vi havde tidligere to udendørs kunststofbaner, som blev midlertidigt nedlagt i forbindelse med opførelse af den nye hal. Disse vender tilbage på et senere tidspunkt.

I klubhuset findes nøgler til banerne. Koden til klubhuset modtager du, når du melder dig ind i klubben.

Grusbanerne er udstyret med automatisk vandningsanlæg, som kan aktiveres efter behov fra klubhuset.

Bane 6 og 7 er desuden udstyret med lys, så man også kan spille, når aftenen går på hæld.

Træning for alle

Karlslunde Tennisklub tilbyder både begyndertræning, juniortræning og seniortræning.

Mandags Drop-Ind

I udendørs-sæsonen er Mandags Drop-Ind stedet man mødes om ... mandagen (!) kl. 18 - hvor vi spiller double-kampe á 30 minutters varighed med tilfældigt udtrukne makkere.

Vi spiller så længe, at der er spillere, der gider. På de varme sommeraftener gerne langt hen på aftenen.

Drop-Ind er rigtigt hyggeligt, og en god måde at møde andre spillere.

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til det ene eller det andet, er du som altid velkommen til at maile til bestyrelsen på info@karlslundetennis.dk

Mange tennishilsner

Karlslunde Tennisklub