Træningstilbud

Træning - Seniorer

I maj måned er der gratis begyndertræning onsdag fra kl 18 - 20 - startende fra første onsdag i maj.

Alt efter antal deltagere og niveau, vil der måske ske en opdeling, således at man spiller kl 18-19 eller kl 19-20.

Dette er et tilbud til alle seniorer (18+), som kunne tænke sig at prøve at spille tennis - eller evt at få frisket det op, hvis man har spillet for lang tid siden.

Afhængig af interesse, vil vi prøve at give mulighed for at fortsætte træningen i juni. Dette vil i så fald være betalt træning.

Træning for letøvede og øvede seniorer: Skriv til os, hvis det har interesse. Vi plejer at samle et eller to hold hen over sommeren.

Træning - Juniorer

Vi tilbyder i sommersæsonen 2018 følgende juniortræningshold:

Hvis du kunne tænke sig at spille tennis, er du velkommen til at møde op til prøvetræning. Og din mor eller far er selvfølgelig velkommen til at komme og se på.

Prøvetræning for nybegyndere foregår onsdag kl. 15 - 16. Du må prøve 2 gange træning, inden du bestemmer, om det er noget for dig. Husk forud at skrive til juniorudvalg@karlslundetennis. dk at du ønsker at komme til prøvetræning.

Hvis du ikke er helt nybegynder, kan du kontakte os på juniorudvalg@ karlslundetennis.dk for at høre mere om dine muligheder.

Tilmelding på betalingssiden

Tennisskole

Vi afholder tennisskole 2918 i sommerferiens uge 32. Tennisskolen er for børn i alderen 7 - 15 år.

Mere information og tilmelding på http://www.karlslundetennis.dk/tennisskole

Træner 

Vores træner hedder Elisabeth Maria Louisa Krüger. Elisabeth er født og opvokset i Karlslunde og har en stærk baggrund som tennistræner. Hun har spillet tennis fra hun var 4 år, har både Tenniscoach-uddannelsen fra DTF og Diplomtræner-uddannelse fra DIF samt mange års trænererfaring. Hun er desuden personlig træner for en top 10 spiller i DK (U10 piger).

Vi spiller soft-tennis!

Udvalgte søndage fra 10-12

Medlemskab og banebooking

Priser og information

Information

- til nye tennisspillere

Hvis du har problemer med hjemmesiden eller spørgsmål/kommentarer er du velkommen til at skrive til webmaster@karlslundetennis.dk