Indendørs tennis

Bemærk: Alarmen i DPTC automatisk tilkobles klokken 23.30. Alle skal derfor have forladt faciliteterne senest klokken 23.25

Indendørs tennis i vintersæsonen

Vi spiller indendørs tennis i vores tennishal i vintersæsonen, som går fra og med 1. oktober til 1. maj. Man kan spille indendørs ved køb af faste banetimer - eller via et indendørs klippekort.

Både faste banetimer og klippekort købes i vores bookingsystem.

Bemærk: Det kræver ikke udendørs medlemskab at købe faste banetimer eller indendørs klippekort i vintersæsonen.

Regler for booking af faste banetimer
Spillere fra året før har fortrinsret til at booke samme banetime året efter. Dette vindue er åbent fra 1. september til 10. september, hvorefter at alle ikke-betalte reservationer frigives til andre spillere.

Den baneansvarlige

Den person, som booker en indendørs bane, kalder vi for den baneansvarlige. Den baneansvarlige er det eneste kontaktpunkt, som klubben har med dem, som spiller på banen - i modsætning til udendørs medlemskab, hvor alle spillere skal være medlem af klubben.

Derfor er det ligeledes dit ansvar som baneansvarlig at bringe kommunikation videre fra klubben.

Den baneansvarlige bestemmer hvilke gæstespiller kan bruge den pågældende banetime og har ansvar for ro og orden - samt at regler overholdes, primært vedr indendørssko (se længere nede).

Faste banetimer

Via faste banetimer har man samme time i hver uge - f.eks. tirsdag fra 21-22 - i hele sæsonen. Man kan købe en eller flere timer efter behov.

Oversigt over fanebane-priser

Klippekort

Vi tilbyder også et klippekort med 5 eller 10 klip. Ét klip giver adgang til en bane i én time for 2 eller 4 spillere (eller flere, i princippet) og man er ikke her knyttet til en fast tid. Hermed vil man f.eks. kunne spille om morgenen den ene dag og om eftermiddagen i weekenden, sålænge tiden ikke er booket af en fastbane-spiller.

5 klip koster 650 kr og 10 klip koster 1200 kr.

Indendørs tennis kræver indendørs sko

Hvis du skal spille i vores tennishal, skal du altid anvende rene indendørs sko med non-marking såler, så vi undgår at få striber på vores fine underlag.

Der er faktisk ikke krav om, at sålerne skal være hvide (se billede), men at der er tale om indendørs sko.

Det er således ikke tilstrækkeligt at rengøre dine udendørs tennissko og bruge dem. Tennishallen er videoovervåget og bestyrelsen vil gribe ind, såfremt reglerne omkring vores faciliteter ikke respekteres.

Adgangsforhold, fastbanetimer

Adgang sker via adgangsbrik, som er kodet til den eller de timer, som den baneansvarlige har købt. Det forventes at du som baneansvarlig har købt en adgangsbrik - og denne brik bliver kodet til den pågældende tid op til sæsonstart. Såfremt dine gæstespillere også ønsker at få adgang via adgangsbrik, skal du instruere dem i nedenstående.

Hvis du er gæstespiller, er proceduren følgende:

  1. Opret dig som bruger i bookingsystemet og notér dit medlemsnummer

  2. Køb en adgangsbrik (findes under Køb medlemskab > Adgangsbrikker)

  3. Få den baneansvarlige til at sende en mail til webmaster med dit navn og medlemsnummer - samt hvilke timer, du skal have adgang til.

Når brikkerne er klar til afhentning på halkontoret, gives besked retur pr mail.

Adgangsforhold, indendørs klippekort

Som ovenstående: Adgang sker via adgangsbrik, som tilhører den baneansvarlige, dvs vedkommende, som har købt klippekortet. Brikken giver adgang til de banetimer, man booker i bookingsystemet. Der kan desværre ikke laves flere brikker af denne type til gæstespillerne.

Når brikkerne er klar til afhentning på halkontoret, gives besked retur pr mail. Leveringstiden er ca 1 uge.

Spørgsmål og svar

"Jeg har bestilt en adgangsbrik til hallen. Hvor lang tid går der, før den er klar?"

Ved opstart af indendørs-sæsonen laves de samlet i slutningen af september. På andre tidspunkter går der op til en uges tid.

Du får besked, når din brik kan afhentes på halkontoret (ved hovedindgangen).

"Kan man ikke se priser på de faste banetimer i ugeoversigten?"

Nej, desværre. Dette havde vi i vores gamle system, men er ikke understøttet i det nuværende. Her skal man klikke sig ind på hver enkelt time, for at se prisen. Vi har dog lavet denne oversigt, som kan hjælpe lidt.