Indendørs tennis

Indendørs tennis i vintersæsonen

Vi spiller indendørs tennis i vores tennishal i vintersæsonen, som går fra og med 1. oktober til 1. maj.

Dette foregår via køb af faste banetimer, som betyder at du som baneansvarlig køber f.eks. tirsdag fra 21-22, og herefter har denne time hver uge i hele sæsonen. Man kan købe en eller flere timer efter behov.

Den baneansvarlige bestemmer hvilke gæstespiller kan bruge den pågældende banetime og har ansvar for ro og orden - samt at regler overholdes, primært vedr indendørssko (se herunder).

Bemærk: Det kræver ikke udendørs medlemskab at købe faste banetimer - ej heller at være gæstespiller.

Oversigt over priser

Adgangsforhold

Adgang sker via adgangsbrik, som er kodet til den eller de timer, som den baneansvarlige har købt. Det forventes at du som baneansvarlig har købt en adgangsbrik - og denne brik bliver kodet til den pågældende tid op til sæsonstart. Såfremt dine gæstespillere også ønsker at få adgang via adgangsbrik, skal du instruere dem i nedenstående.

Hvis du er gæstespiller, er proceduren følgende:

  1. Opret dig som bruger i bookingsystemet og notér dit medlemsnummer

  2. Køb en adgangsbrik (findes under Køb medlemskab > Adgangsbrikker)

  3. Få den baneansvarlige til at sende en mail til webmaster med dit navn og medlemsnummer - samt hvilke timer, du skal have adgang til.

Når brikkerne er klar til afhentning på halkontoret, gives besked retur pr mail.


Indendørs tennis kræver indendørs sko

Hvis du skal spille i vores tennishal, skal du altid anvende rene indendørs sko med non-marking såler, så vi undgår at få striber på vores fine underlag.

Det er desværre ikke tilstrækkeligt at rengøre dine udendørs tennissko og bruge dem. Tennishallen er videoovervåget og bestyrelsen vil gribe ind, såfremt reglerne omkring vores faciliteter ikke respekteres.

Spørgsmål og svar

"Jeg har bestilt en adgangsbrik til hallen. Hvor lang tid går der, før den er klar?"

Ved opstart til indendørs-sæsonen kan der gå op til 14 dage. På andre tidspunkter går der op til en uges tid.

Du får besked, når din brik kan afhentes på halkontoret (ved hovedindgangen).

"Kan man booke eller købe enkelte timer i løbet af indendørs-sæsonen?"

Vores bookingsystem Halbooking tilbyder desværre muligheder for integration til f.eks. et adgangssystem, så derfor kan man ikke pt købe en enkelt time og automatisk få adgang via sin adgangsbrik.

Bestyrelsen arbejder dog på en anden løsning, hvor man får tilsendt en pinkode, som giver adgang til hallen i stedet for brikken.

"Kan man ikke se priser på de faste banetimer i ugeoversigten?"

Nej, desværre. Dette havde vi i vores gamle system, men er ikke understøttet i det nuværende. Her skal man klikke sig ind på hver enkelt time, for at se prisen. Vi har dog lavet denne oversigt, som kan hjælpe lidt.